Ingrediensar
3 ss maisenna
100 gr sukker
3 dl kremfløyte
4 eggeplommer
frø av 1 vaniljestang
50 gr smør
Bland saman sukker, maisenna og halvparten av kremfløyten i ein kjele. Varm på middels varme under stadig omrøring.
Tilsett eggeplommer, resten av kremfløyten og vaniljefrøene. Rør til det tjuknar. Hell vaniljepuddingen i ein bolle og avkjøl kort.
Rør inn romtemperert smør og dekk med plastfolie.
Pisk vaniljepuddingen litt opp før den skal serverast.
Super oppskrift! Denne kjem på bordet i kaffibesøket i morgon! Eg var på'jakt etter noko glutenfritt med vanilje som kunne serverast saman med bær, og dette ser ut til å vera midt i blinken!
SvarSlettTakk :-)
Å, så fint! Håpar desserten falt i smak :)
SvarSlettDette så sykt godt ut. Trengte å bruke opp eggeplommer på noe, og dette ser helt perfekt ut!
SvarSlettTakktakk =)