fredag 6. september 2013

Fylte tortillalefser

Lyst på noko godt i kveld, men rekker ikkje å lage den tradisjonelle fredagspizzaen? Då kan me anbefale ein enkel og god erstatningJ I staden for å lage pizzabotn frå grunnen av brukar me tortillalefser. Dei fyll me med det me har tilgjengeleg i kjøleskåpet. Ofte blir det skinke og ost, toppa med litt krydder og ruccolasalat. Har me pesto tilgjengeleg blir dette smurt på også.


Smør pesto på heile lefsa. Har du ikkje dette så gjere det ingenting. Veldig godt utan også.  Plasser piknikkskinke, vanleg kokt skinke, strandaskinke etc. på den eine halvdelen av lefsa.

Del opp fersk mozzarella i skjever eller vanleg kvitost (like godt det). Fordel osten oppå skinka.
Tomatar i skjever legges oppå dei andre ingrediensane. Topp det heile med litt krydeer som oregano, pizzakrydder, eller rett og slett det du likar best.

Brett den andre halvdelen av lefsa over der du la skinke, ost og tomat. Då får du ein halvmåne som vist på bilete under. Ha litt olje i panna og steik lefsa i nokre minuttar på kvar side.
Opne lefsa etter steiking og ha inni litt ruccolasalat.Godt å servere litt salat til. Har ein mango kan den delast opp i terningar og ha i salaten. Det gjev ein ekstra god smak.
Velbekomme:) 

Ha ein fin fredagskveld og god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at nettopp du tok turen innom bloggen vår. Håpar du finn noko godt å lage:) Me blir veldig glad om du legger igjen ein kommentar til oss:)