søndag 6. mai 2012

Jordbær med sjokolade og nøtter

Eit litt sunnare alternativ til sjokolade når søtsuget melder seg kan vere jordbær dyppa i sjokolade og nøtter.

No har det nærmast blitt sånn at ein kan få tak i jordbær heile året. Då er dei vel og merke ikkje norske, men alikevel kan dei vere gode.  I staden for tradisjonell jordbærdessert med vaniljesaus evt. melk og sukker kan kanskje dette vere eit alternativ? Godt å servere på eit tapasbord også. 


Ingrediensar
1/2-1 plate mørk/lys kokesjokolade
1 korg jordbær
Finhakka nøtter



Varm sjokoladen over vannbad. Dypp bæra i den smelta sjokoladen. Sjokoladen kan godt stå over vannbadet medan du held på. Trill så sjokoladebæra  i ein finhakka nøtteblanding og legg det på ein tallerken til avkjøling. For å hjelpe på prosessen kan du sette bæra i kjøleskapet.










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at nettopp du tok turen innom bloggen vår. Håpar du finn noko godt å lage:) Me blir veldig glad om du legger igjen ein kommentar til oss:)